San Vicente Residence by McClean Style

McClean Design and style completed the San Vicente Residence in California.

sv_170414_01

sv_170414_02

sv_170414_08

sv_170414_09

sv_170414_11

sv_170414_13

sv_170414_15

sv_170414_16

sv_170414_17

sv_170414_18

sv_170414_21

sv_170414_22

Task description

Developed for a household with 3 little ladies this residence necessary to reply to the active street it is located on. We came up with a sequence of entry which employs many units to separate the occupants from the noise beyond. The drive court is screened from the street by substantial gates and tall landscaped components. This area connects to an inner courtyard by means of a curving glass display developed to let the light to pass by way of but shield from the vehicles and noise. The courtyard includes a waterfall and an infinity edge pool both of which aid to instill a feeling of calm as you approach the house. Our hope is by the time you enter into the 2 story entry hall you have left the rest of the planet behind. The L shaped program of the home maximizes the expansive back yard although further screening prospective noise this kind of that the rear yard is incredibly quiet and peaceful. The garden also contains a pool and guest house.

The residence consists of master plus 4 bedrooms on the upper level with a household area, ar2rk space and health club. The decrease degree has formal residing and dining rooms, loved ones room, media and workplace plus connected secondary spaces. The house is completed in amazing grey and cream limestone with light plaster and paint tones and bronze metal accents.

Design and style: McClean Style

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *