Residence in Rubí by BETA Workplace ARCHITECTS

Property in Rubí is a private residence designed by BETA Workplace ARCHITECTS.

It is positioned in Rubí, Barcelona, Spain, and covers an region of 5,500 square feet.


Home in Rubí by BETA Workplace ARCHITECTS:

“The hefty and the light meet each and every other at the same language. Absence of colours but reflections multiplies. None of this is incompatible with the architecture that serves and demonstrates with out complicated the efficiency and comfort for the user’s life.

A 2-dimensional geometric twinning of the 2 main elements of the creating, which with out their gear, the third piece of companies, that appears out the rear, and the relationship in between them, it would be practically nothing a lot more than a shallow contact.

This is how could be geometrically summarized this detached dwelling projected by the staff Beta Workplace Architects. This property has a surface of 287 sqm (3,090 sqft) constructed in a rectangular plot of 511 sqm (5,500 sqft). It consists of a basement, ground and very first floor. It is found in Rubí, a town close to Barcelona.

The house is projected for a 4 member loved ones the principal necessity for the undertaking was that the housing had to be accessible to handicapped men and women within and outdoors the building, so we took all the necessary foresights, including the set up of a lift making it possible for the vertical mobility among all the diverse floors, which includes the basement, exactly where there is the parking region outside the developing there are several ramps helping the family members to move towards all the garden.

The functional program consists in the basement of a parking spot, storage services, installations area and the lobby. On the ground floor there is the major entry from the street, consisting of a stairwell and an elevator there is also the toilet, kitchen with dining space, living space, laundry space and 2 single bedrooms for the kids of the family members with a shared bathroom. On the very first floor it is found the double bedroom suite, with dressing area, storage for clothes, a study and a terrace.

Outside the building, Beta Office architects proposed a swimming pool for the family members, possessing the dimensions and the accessibility to it according to the needs existing in the complete undertaking. The pool is surrounded by gardened places and a porch, right communicated with the dining space and the kitchen.”

Elevation
Elevation

Photographs by: Miquel Coll Molas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *