ng.jpg

Not Guilty Restaurant By Ippolito Fleitz

Ippolito Fleitz has made the Not Guilty Restaurant in Zurich, Switzerland.

ng_260913_10

Description

The Swiss restaurant chain “not guilty” is the embodiment of honest and nutritious foods, imaginatively ready into a lot of diverse salads and snacks. The downtown Zurich spot, opened in 2013, is now the 3rd area of the “not guilty” growth to have opened. In every single of these flagship locales, the philosophy of a “little heaven on Earth” is expressed in the store’s interior, inspiring people inside of to delight in the harmony of nature.

The long, open restaurant welcomes its visitors with the familiar tones and textures of normal oak wood flooring combined with mixture of delicate white and pastel tones. The entrance focal point is the colorful salad bar, and a menu board developed like a kitchen hutch.

But even from outdoors, the guests are invited merely to join the other visitors at the extended, central, substantial table canopied by the meandering, white lacquered branches of floor to ceiling trees. Close by, a number of other kinds of seating are also obtainable – anything to everyone’s taste. The dominant materials inside of the area communicate to purity, synonymous with the wholesome regular of the chain. Playful and unexpected factors, like the taught, twisted canvas ceiling bands, and the cloud and hemp twine wall graphic underline the focus to, and really like of detail – a reflection of the passion and honesty of the “not guilty” family.

Design and style: Ippolito Fleitz
Photography: Zooey Braun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *