Green Cube Home - Denver by Re.Dzine

Green Cube Property – Denver By Re.Dzine


The Green Cube Residence in Denver, Colorado is a shining example of what a LEED Platinum-designated creating ought to be. This single-household dwelling created by Re.Dzine is 1,900 square feet of sustainable, recycled, solar-productive and lower-vitality layout in spot.

Sitting on a tiny great deal, this 3-level display home portrays an utterly contemporary facade, a delightful mix of alternating brick, steel, timber and concrete. Brown-grey pops towards lime-yellow and bold red window framing, producing this remodeled framework right away eye-catching.

With the entrance on the ground floor, the open residing area resides a single flight up on the major degree. The kitchen sits on the first landing, which features a white cooktop island with a textured linear wave pattern–such an unexpected but lovely design and style accent. Following this streamlined strategy, dark-wood upper cabinetry is kept at a constrained width to create the come to feel of increased ceilings.

A “barista wall” as I’m affectionately referring to it, attributes a built-in glass and stainless gourmet coffee machine, black chalkboard and service nook featuring ar2rk from a nearby artist whose paintings are delightfully scattered all through the residence.

The residing space-dining room is a singular elongated area, kept rather neutral in white and grey, with striking colorful decor in a wheel of red, blue, yellow and green. And speaking of “green,” the focal centerpiece in this light-filled zone is undoubtedly the living wall. Blooming with lush layers of edible (yes!) greenery, this eco-pleasant, organic contribution is lovely!

In basic, I have a tendency to gravitate towards staircases and this ultra-contemporary 1 is no exception. The slabs of glass floating on a centered steel beam are so decadently thick that the normal aqua-green hue radiates from each one. Incredible!

Upstairs, the workplace-loft space is enticing with its 3D wall of a tone-and-tone, geometric pattern which replicates stacked bud vases. Down the hall, the master bedroom is a serene room with shades of charcoal and cream. An unique painting featuring streaks of turquoise incorporating subdued color. The ensuite bathroom is a sophisticated space of white and glass accents, with rich brown tiles delineated with steel inlays. Upon the rooftop sits a wood-deck terrace offering breathtaking views of downtown Denver’s cityscape.

Green Cube is an award-winning modern day dream present house with elegant, livable spaces, setting a precedent for the long term of sustainable home style.

Associated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *