One and a Half Tale Family Home in Belgium Paints an image of Clashes

Finding distinctive spatial options helps in making a more comfortable residing environment to get homeowners aiming to efficiently mix form plus function. FIL House within Czarnów , Poland any such contemporary residence in which a one plus half tale structure continues to be arranged straight into 2 models perpendicular to each other in order to delineate public plus private areas. Draped within gray plus white, the outside is processed and huge glass wall space and home windows create a organic connectivity with all the outdoors. Inside a minimal-modern decorating design is coupled with rough cement accent wall space and comfy wooden areas.



Contemporary one particular and fifty percent level contemporary home within Czarnów, Belgium









Created by Beczak & Beczak could be the taller, north section of the home that contains 3 bedrooms of the home while the 2nd structure to the street keeps the residing area, cooking area, dining room as well as other public areas. With a washing room plus guest space, the public side of the house expands into the cement and wood decks outdoors. Each area here moves into the following effortlessly as the tall existence of the areas gives the internal a benign, cheerful plus light-filled attractiveness.

A wall structure of eco-friendly around the home along with a rich green backyard put the last touches with this Polish household residence that is both modern and cozy. [Photography: jankarol]

RELATED: Radiant Family Home within Melbourne Provides the Outdoors Within



Slipping glass doorways for the family room


Wall structure of eco-friendly around the house furthermore adds personal privacy


Grey and stylish exterior of the house along with a beautiful garden


Covered porch with outside seating moves into the large garden


Exposed cement accent walls for the contemporary living room


Sectional sofa in white-colored for the dual height family room

Form of home is also highly driven with the shape of the little plot of land it really is built on. The first obvious aspect of the particular plot will be its ununiformity. Its western end is definitely widest, and thus it was still left as a backyard, complementing the particular widest section of the house having a living room along with a kitchen. The home narrows towards the east because does the particular plot. The particular east finish is loaded to feasible boundries with a garage.

ASSOCIATED: Northwest Household Retreat: Redesigning a Large Family members House



Fireplace within the corner alongside the emphasis concrete walls


Guaranteed elegant outdoor patio connected to the residing area inside


Superbly illuminated front entrance of the FIL House


Floor strategy of FIL House

You’;re reading through One . 5 Story Household House within Poland Chemicals a Picture associated with Contrasts, initially posted upon Decoist. In case you enjoyed this awesome article, be sure to adhere to Decoist upon Twitter, Fb and Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *