architecture Medics house

Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio


architecture Medics house Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio The Medic’s Home is a present day extension to a 1950′s 3 bedroom residence in Hampshire, United Kingdom, envisioned by Andy Ramus and Laurent Metrich of AR Design and style Studio. The residence is inhabited by 2 Winchester based Doctors, who needed added residing space with the arrival of their new child daughter. AR Layout Studio’s solution was to “create a large charcoal grey living box at ground level with a complete height glazed opening elevation to the garden. A timber clad sleeping pod is perched above at 1st floor level offering the added bedrooms”.
exterior Medics house Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio The ground floor of the addition hosts the kitchen, an open prepare living and dining location, a toilet and 3 large eco-pleasant sliding glass panels providing garden views. A hugely minimalist layout technique, with black and white finishes was picked. This gives the place an elegant, yet sober really feel, softened only by the wealthy landscape outdoors. [Photography: Martin Gardner]
interior Medics house Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 4 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 5 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 6 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 7 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 8 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 9 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 10 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 11 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio Medics house 12 Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Design Studio

You’;re studying Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire Property by AR Layout Studio originally posted on Freshome.

The submit Glass and Timber Addition to a 1950′s Hampshire House by AR Layout Studio appeared 1st on Freshome.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *