Garú Apartment: Contemporary São Paulo Home within Wood plus Concrete

Creating a soothing and zestful living atmosphere for a outdated couple within Guarujá , Brazil, Estúdio BRA make use of both colour and consistency to change a earlier uninspiring house. With an section of just ninety 6 square metres , the particular apartment will not really whelm you along with sweeping areas. It is because of this that the designers opted for a plan residing that contains the newest kitchen, eating and residing area put into a geradlinig and easy manner. Colours have been useful for different areas of the home in order to delineate area without setting up physical obstacles.



Wooden walls in the family room makes a strong visual effect









The particular living room will be clad mostly in whitened with a wood entertainment wall structure that furthermore morphs to generate custom favorite. On the other side, the colour palette is certainly kept guaranteed neutral as the kitchen includes a healthy splattering of azure along with wooden. The eating space includes a more minimum visual existence with a whitened backdrop plus modern grey pendant lamps. Each area inside the house flows to the next along with wooden slats and cement finishes delivering textural comparison. [Photography: Maíra Acayaba]

ASSOCIATED: Modern residence with retracting glass wall space for home workplace area



Open program living region, kitchen plus dining from the Brazilian residence


Fashionable hexagonal aspect tables plus plant means the modern living area


Wood slats around the walls provide the interior comfortable ad welcoming glow


Light-filled plus elegant indoor of the contemporary Brazilian house


Minimum and contemporary dining room within white along with gray necklace lighting


Nightstand within white using a wooden best

The wooden at the multifunctional furniture created by the designers marks the particular interaction among living plus dining room. The particular furniture is certainly support regarding electronic home appliances, drawers, club and residing sofa. Currently at night that will furniture is actually a large light.

RELATED: Contemporary Industrial Vancouver Apartment within Wood, Cement and Packet



Comfy and lovely relaxation corner in the family room


Customized wooden furnishings built into the particular walls of the house


Garu Apartment within Brazil


Innovative restroom design boosts space through the use of corners


Kitchen backsplash in azure and white-colored with 3 DIMENSIONAL pattern


Blue plus white provide the modern cooking area a unique identification


Modern dining room within white alongside the kitchen within blue plus white

You’;re reading through Garú House: Modern Vem a ser Paulo House in Wooden and Cement, originally published on Decoist. If you liked this post, make sure to follow Decoist on Tweets, Facebook plus Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *