A single and a Half Tale Family Home in Belgium Paints an image of Clashes

Finding exclusive spatial options helps in developing a more comfortable residing environment designed for homeowners trying to efficiently mix form plus function. FIL House within Czarnów , Poland any such contemporary residence in which a one plus half tale structure continues to be arranged in to 2 devices perpendicular to each other in order to delineate public plus private areas. Draped within gray plus white, the outside is processed and big glass wall space and home windows create a organic connectivity using the outdoors. Inside a minimal-modern decorating design is coupled with rough cement accent wall space and hot wooden areas.



Contemporary one particular and fifty percent level contemporary home within Czarnów, Belgium









Created by Beczak & Beczak could be the taller, north section of the home that contains 3 bedrooms of the home while the 2nd structure for the street retains the residing area, kitchen area, dining room as well as other public areas. With a washing room plus guest area, the public side of the house expands into the cement and wood decks outdoors. Each space here runs into the following effortlessly as the tall existence of the areas gives the internal a benign, cheerful plus light-filled attractiveness.

A walls of eco-friendly around the home along with a rich green backyard put the last touches with this Polish household residence that is both modern and cozy. [Photography: jankarol]

RELATED: Lively Family Home within Melbourne Provides the Outdoors Within



Slipping glass doorways for the family room


Walls of eco-friendly around the house furthermore adds personal privacy


Grey and stylish exterior of the house along with a beautiful garden


Covered porch with outside seating moves into the large garden


Exposed cement accent wall structure for the contemporary living room


Sectional sofa in whitened for the dual height family room

Form of house is also highly driven from the shape of the little plot of land it really is built on. The first obvious aspect of the particular plot is certainly its ununiformity. Its western end is definitely widest, and thus it was still left as a backyard, complementing the particular widest area of the house using a living room and also a kitchen. The home narrows towards the east because does the particular plot. The particular east finish is packed to feasible boundries with a garage.

ASSOCIATED: Northwest Family members Retreat: Redesigning a Large Household House



Fireplace within the corner alongside the accessorize concrete wall structure


Guaranteed elegant porch connected to the residing area inside


Superbly illuminated front entrance of the FIL House


Floor strategy of FIL House

You’;re reading through One . 5 Story Family members House within Poland Chemicals a Picture associated with Contrasts, initially posted upon Decoist. In case you enjoyed this awesome article, be sure to adhere to Decoist upon Twitter, Fb and Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *