Taichung Hong Residence by Z-AXIS Layout

By Magaly • fifty 5 mins ago

Taichung Hong Residence is a residential task completed by Z-AXIS Design and style.

It is situated in Taichung, Taiwan, and has a stylish and sophisticated interior.


Taichung Hong Residence by Z-AXIS Design:

“This is a room which is located in the Taiwanese-American martial foreign-fashion homes neighborhood, and it has much more than forty many years of background. Originally it was an individual creating which had been built with previous-vogue decorating. Nevertheless, since there was a newlyweds whose new lifestyle was about to commence here, the new design and style of the developing was born.

Taking into consideration the square footage in one particular story is not huge enough and the floor plank is low, we used white as the colour tone. Rather of hiding the unique pillars, we chose to keep them to generate a harmony with the structure. Which includes the display wall which is confined by the methods, Z-AXIS Design and style chose the unique iron blue to be the major position of the area, which extends to the upper of the stairs in order to broaden the view. We also use the sofa back wall with grass-green wire frame to cleverly make a visual division amongst living room and the kitchen. In the middle we used a mirror with gray as the shade tone and a sliding door manufactured of glassy metal, when separating the smoke during the cooking approach, the area will have much more sense of individuality and will be far more penetrating.

Coming to the master bedroom floor, we utilised zephyr as the main shade to make the space seem to be calm and relaxed, and as we did in other rooms, we did not do any added alteration to the current structure.

The total window scenery brings in a great deal of sunshine and fresh air. It is a perfect location to set up sitting lying area and a working table. The integrating design and style can be utilised by 2 folks without seeming as well crowded.

The sliding mirror with wire frame which is upright and high is in fact the entrance of the bathroom in the master bedroom. The reflection of the area in the mirror looks even deeper.

To Z-AXIS Design and style, when it comes to the space of an spot, simplicity is the most critical factor, and we believe that a area that is basic, neat and clean but not monotonous is the best place to reside in.”

1st Level
Second Level
Segment

Photographs courtesy of Z-AXIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *