Pin It

Rowing Higher Functionality Centre in Pocinho by Alvaro Andrade

Rowing High Performance Centre

Joao Morgado photographer shares with us this remarkable new undertaking Rowing Substantial Functionality Centre developed by Alvaro Andrade and positioned in Pocinho, Portugal. For a closer look, continue right after the jump:

Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre Rowing High Performance Centre

From the Architects:

The Rowing Substantial Overall performance Centre in Pocinho is positioned in one of the most stunning and idyllic valleys in the globe – the Douro valley – one of the locations of decision for champions of this sport.

The undertaking is structured into 3 important parts: Social Zone, Housing and Training. The entire task fuses with the reinterpretation of 2 secular elements of landscape building in Douro Valley: the walled terraced, a recurrent form of “inhabiting” this spot, and the great white volumes of large production units, deployed along the terrain, are formally complicated and diverse volumetrically.

Project: Rowing High Performance Centre
Created by Alvaro Andrade
Coordination: MPT
Client: Vila Nova de Foz Côa Municipality
Contractor: Manuel Vieira e Irmãos Lda
Region: 8000 sqm
Photography: Joao Morgado
Location: Pocinho, Portugal

If you appreciated this submit, please think about leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have potential articles or blog posts delivered to your feed reader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *