0b094  House of Warp and Woof 01 800x1026.jpg

Residence of Warp and Woof by Architect Present Co.

By Magaly – Classes: Furniture, Homes, Interior Style, Kitchen   

Residence of Warp and Woof is a private residence positioned in Sasebo, Nagasaki, Japan and made by Architect Display Co.

It was finished in 2012 and helps make use of large ceilings and tall windows to include light and area.


Residence of Warp and Woof by Architect Display Co.:

“This web site is positioned along the sudden slope which entered the west at Route 204 in Sasebo-City a minor.

Whilst grandmother of chief mourner was prolonged on this land, there had been a property and a rented apartment lived in.

I dismantle these and I divide 240.49 square meters (2,590 square feet) of internet sites of the entire website and program 2 houses of grandmother and the grandchild.

The ground and the street of the plot in complete have a difference of elevation of 2m30cm (90 in) of the difference of elevation of a frontal street grounding internet site in 2m30cm (90 in).

The idea that I made much of by this program most is to maintain a connection in a style of the look, and to demonstrate 2 houses to one creating.

I found the house of the one-story property of grandmother 1st and I emptied it amongst a little and Western positioned the 2-story property of the grandchild when I went up the slope from the east side from the Sasebo city.

Every other patronizes it not what 2 houses are observed 3-dimensionally when they go up the slope by locating 2 in this way, and every other’s homes deny and is observed to a single developing.

Furthermore, this is because it thought that it can let the southeast light and wind movement into the home of the grandchild.

Seeing from the east side, I positioned the window of the slit extended behind the one particular-story property and emphasized h7

Judging from the frontal street side, I did the home of the one-story house and a 2-story property with the design which emphasized a horizontal connection by horizontal louver of the retaining wall and the slit thrown open of the 2-story balcony and believed to be noticed to one particular creating with the 3-dimensional impression.

Although the family members of grandmother and the grandchild different in the generation who poured light and wind protected privacy, it was with space of the local community and I imagined that I needed it to be in the house exactly where there was enjoyable lifestyle and designed 2 gaps.”

Photos by: Toshihisa Ishii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *