wa.jpg

The Warehaus By Residential Attitudes

Residential Attitudes have completed The Warehaus positioned in Perth, Australia.

wa_050913_03

Description

Light, volume & room had been the major influences behind this passive solar created residence. Solar accessibility to the front and a occupied road to the rear drove the creation of a central courtyard with 2 storey alfresco and mezzanine walkway which formed the focal stage of the property. The mixture of timber and stone complement the metal operate and concrete giving the house a warm industrial edge.

The free of charge type living region features a central polished plaster ethanol fireplace and is adjacent to the state of the ar2rk kitchen with a concealed amazing space and pantry. The remainder of the ground floor is comprised of a library, powder room, laundry and a separate master wing with dressing room, ensuite and private courtyard.

Created for multi-generational living, the upper floor has a separate living area and balcony which overlooks the stairwell and courtyard past. Both upper floor bedrooms accessibility the mezzanine walkway and have a shared bathroom and separate kitchenette.

Design and style: Residential Attitudes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *