59eb9  The Warehaus 01 800x534.jpg

The Warehaus by Residential Attitudes

By Magaly – Categories: Art, Bathroom, Bedroom, Decorative Add-ons, Dining Space, Fireplace, Furniture, Houses, Interior Style, Kitchen, Landscaping, Lighting, Living Area, Offices, Rugs, Staircase, Wall Decor   

The Warehaus, positioned in Perth, Australia, was developed by Residential Attitudes.

The home is sleek and sophisticated, decorated in a neutral palette and with bolder patterning as accents.


The Warehaus by Residential Attitudes:

“Light, volume & area were the primary influences behind this passive solar made residence. Solar accessibility to the front and a active street to the rear drove the creation of a central courtyard with 2 storey alfresco and mezzanine walkway which formed the focal point of the house. The mixture of timber and stone complement the metal function and concrete giving the home a warm industrial edge.

The totally free kind residing region functions a central polished plaster ethanol fireplace and is adjacent to the state of the art kitchen with a concealed cool room and pantry. The remainder of the ground floor is comprised of a library, powder area, laundry and a separate master wing with dressing room, ensuite and private courtyard.

Developed for multi-generational residing, the upper floor has a separate residing area and balcony which overlooks the stairwell and courtyard beyond. The 2 upper floor bedrooms access the mezzanine walkway and have a shared bathroom and separate kitchenette.”

Photos courtesy of Residential Attitudes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *