Property P By Philipp Architekten

Philipp Architekten have created House P situated in Waldenburg, Germany.



Residence Philipp is situated on a small mountain ridge in Southern Germany with a view to the north. To meet this specific circumstance, the cube of the primary residence was totally glazed with frameless windows. This way the residents get pleasure from both the sun and the 80-kilometres distant see. There is a cube positioned in this glass box as a important element, completely panelled with Elm Wood. It is made up of each the kitchen and staircase and at the same time it types the static backbone for the attic placed on it. Only couple of supplies as the light gray all-natural stone, elm or oak wood, and smooth white plaster surfaces establish the ascetic architecture. Purism, which even demonstrates in the landscape gardening.

Architect: Philipp Architekten
Photography: Johannes Kottjé, Victor Brigola and Oliver Schuster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *