Property in Silleda – Spain by Terceroderecha Arquitectos

Operating from an present construction, the Residence in Silleda, Spain has been produced by qThis single-household contemporary dream residence consists of 2,314 square feet across 2 ranges and extremely nicely interprets comfort, room, natural light and sustainable style.

Rooted with 2 separate volumes embracing a central courtyard, this dwelling maximizes area while giving its family members plentiful areas to collect and interact. The exterior wall facing this interior yard receives angular panels of huge windows and timber cladding. The major floor gains direct accessibility to this outdoor area, even though the upper degree possesses unobstructed views of it with windows that entirely open. The covered 2-vehicle garage sits across the modest lawn which is scattered with square-shaped concrete stepping stones. This convenient, but separate construction features a mix of concrete and wood aspects and finished with a metal roof replete with solar panels.

Brilliant and cheery in white, with punctuations of shade from pillows, books, house decor, toys and musical instruments, the principal residing location is open and connected with the dining-kitchen zone. What is so fulfilling are the built-in bookshelves, here and there, which take advantage of displaying literary operates producing a cozy atmosphere. Warm, weathered grey wood flooring expands across both levels.

Furnishings are standard and relaxed, flawlessly suiting a young family members, in hues of grey and white. A traditional white square wooden table doubles as a storage chest, and when set towards the a lot more contemporary aesthetic portrays an inviting balance.

The minimalist kitchen in white features gleaming stainless steel countertops and appliances and is open to the dining space which is set against the windows overlooking the courtyard.

A modern staircase of concrete is broad, providing the simplicity of actions and a singular handrail whilst featuring an ample show space for numerous books–what clever layout! When the landing is reached, the open staircase leads to the upstairs landing which portrays a white metal mesh rail. Floor-to-ceiling doors lead to bedrooms and are masked in opaque glass making it possible for light to filter through whilst offering privacy.

Unified by a green courtyard, Residence in Silleda is a light-filled, double-volume modern dream property flawlessly integrated into its urban neighborhood.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Posted by Suzanne at 25 November, 2013

Include a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *