Property in Rubí by BETA Workplace ARCHITECTS

Residence in Rubí is a personal residence developed by BETA Office ARCHITECTS.

It is situated in Rubí, Barcelona, Spain, and covers an region of 5,500 square feet.


Residence in Rubí by BETA Workplace ARCHITECTS:

“The hefty and the light meet every other at the exact same language. Absence of colours but reflections multiplies. None of this is incompatible with the architecture that serves and demonstrates with out complex the efficiency and ease for the user’s existence.

A 2-dimensional geometric twinning of the 2 major parts of the creating, which with no their gear, the third piece of providers, that seems out the rear, and the romantic relationship among them, it would be nothing more than a shallow speak to.

This is how could be geometrically summarized this detached dwelling projected by the crew Beta Workplace Architects. This residence has a surface of 287 sqm (3,090 sqft) built in a rectangular plot of 511 sqm (5,500 sqft). It consists of a basement, ground and 1st floor. It is positioned in Rubí, a town close to Barcelona.

The house is projected for a 4 member loved ones the principal necessity for the venture was that the housing had to be accessible to handicapped men and women within and outdoors the creating, so we took all the necessary foresights, like the set up of a lift enabling the vertical mobility in between all the diverse floors, including the basement, the place there is the parking spot outside the developing there are numerous ramps helping the household members to move in direction of all the backyard.

The practical program consists in the basement of a parking spot, storage facilities, installations area and the lobby. On the ground floor there is the major entry from the street, consisting of a stairwell and an elevator there is also the toilet, kitchen with dining space, residing area, laundry room and 2 single bedrooms for the youngsters of the loved ones with a shared bathroom. On the 1st floor it is found the double bedroom suite, with dressing room, storage for clothing, a study and a terrace.

Outside the creating, Beta Office architects proposed a swimming pool for the family, getting the dimensions and the accessibility to it in accordance to the demands current in the complete undertaking. The pool is surrounded by gardened regions and a porch, straight communicated with the dining room and the kitchen.”

Elevation
Elevation

Photographs by: Miquel Coll Molas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *