Laurel Residence by StudioMET

StudioMET have developed the Laurel Residence, situated in Houston, Texas.

lr_200214_02

lr_200214_01

lr_200214_04

lr_200214_06

lr_200214_08

lr_200214_09

Project description:

This residence was created for comfy everyday living with a emphasis on sustanability. Although straightforward in kind the exterior utilizes a variety of low maintainence resources. The interior is organized all around a large open entertaining spot, which involves the kitchen, dinning area, and living space.

A loft space that in excess of seems the first floor living serves as a transition between public and personal locations of the property.  The living space opens onto a large outside covered patio creating a excellent room for outside residing and blurring the boundary in between the 2.  Carefully positioned windows fill the residence with an abundant amount of natural light and develop a strong connection with the landscape.

Layout: StudioMET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *