Garage Of The Bears by Openbox Architects

Thai architectural firm Openbox Architects has made the Garage Of The Bears.

Completed in 2013, this 2,476 square foot exclusive garage area was made to house the owner’s exciting collections and to consist of a residing area area and wine cellar.

It is located in Bangkok, Thailand.

Garage Of The Bears by Openbox Architects (1) Garage Of The Bears by Openbox Architects (2) Garage Of The Bears by Openbox Architects (3) Garage Of The Bears by Openbox Architects (4) Garage Of The Bears by Openbox Architects (5) Garage Of The Bears by Openbox Architects (6) Garage Of The Bears by Openbox Architects (7) Garage Of The Bears by Openbox Architects (8) Garage Of The Bears by Openbox Architects (9) Garage Of The Bears by Openbox Architects (10) Garage Of The Bears by Openbox Architects (11)

Garage Of The Bears by Openbox Architects:

“One of our normal customers, a youthful entrepreneur named us about a venture on a small piece of land that they have just acquired near their present house in Bangkok. From what we assumed to be only a little favor task, has grown to become one thing exciting and exciting.

Right after learning the demands, OPENBOX has set a quite straightforward solution to entirely occupy 70% of the land, with a “monolithic form” to home a assortment of autos, other collectibles, and a little living room with wine cellar. The kind is designed by just responding to distinct surrounding from every single path, and at the same time, generating a surprising and remarkable inner area.

The entrance of the garage is linked to, and noticeable from frequent area of family members compound. Part of the short was to generate a humble expression in direction of the family members consequently the entrance was framed, kept to minimum scale and lightly decorated by an earthy tone and texture of asphalt shingle cladding. Small landscape space was made to be an successful foreground by employing only a number of aspects: minimalist green lawn, with a touch of sculptural, vertical lines of pine trees.

Passing through the entrance, ceiling slowly heightens towards the back. A great interior intervention from ONION, has turned left side wall towards the back wall into a playful and dynamic feature, showcasing an remarkable assortment of Be@rbrick collectibles. Towards the correct, the room is primarily for cars and paintings. Lighting on this side is mainly spotlights on hanging tracks to give the most flexibility for artifacts arrangement. A wine room to sit back and value the collections is planned at the finish of the area.

This framework and all its various parts and contents have come collectively seamlessly. Much far more than a garage, the construction represents all the playful part of the owners’ daily life.”

Garage Of The Bears by Openbox Architects (12) Garage Of The Bears by Openbox Architects (13)

Photos by: Wison Tungthanya

Click any photo to see a larger picture – Use buttons or j/k/arrow keys to navigate by way of the articles or blog posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *